Det gennemsnitlige menneske, Stig Matthiesen, Morten Albæk
da
Bücher
Stig Matthiesen,Morten Albæk

Det gennemsnitlige menneske

Lesen
“Op igennem 1990’erne og 00’erne har vi skabt en kultur, der alene har opfordret mennesket til at definere sig selv ved sine ambitioner, drømme og fantasier. En kultur, der reproducerer folks manglende evne til nøgternt at vurdere egne evner ved at anspore dem til konsekvent at overvurdere dem”. Så kontant er meldingen fra Morten Albæk her i bogen.

Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. For efter Albæks mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte mennesker, som skal arbejde flittigt og gøre vores bedste hver eneste dag, hvis vi skal opleve succes og bidrage positivt til verden.

Morten Albæk er Group Senior Vice President i Vestas, anerkendt som en af de mest innovative marketingdirektører i verden og adjungeret professor i Anvendt Filosofi ved Aalborg Universitet.

I bogen deler han sine tanker om vigtigheden af at være et helt menneske i en moderne og omskiftelig verden. Han forklarer, hvorfor man hverken kan være en god leder, en god medarbejder eller et godt menneske, hvis man ikke er ærlig i omgangen med sig selv og med andre. De kontante refleksioner sættes løbende i relief med Albæks fortælling om sin egen opvækst og sine personlige erfaringer fra ungdoms- og voksenlivet.
133 Druckseiten
Ursprüngliche Veröffentlichung
2013

Andere Versionen

Det gennemsnitlige menneske, Stig Matthiesen, Morten Albæk

Ersteindruck

Jesper Pedersen
Jesper Pedersenhat einen Ersteindruck geteiltletztes Jahr
🙈Hab ich nicht kapiert

Jeg synes pointerne var banale og letkøbte. Måske ramte stilen mig bare ikke. Når jeg har læst den seneste af MA færdig, så kan det være, at jeg vender tilbage til denne bog. Det virker som om, at MA selv er blevet klogere siden sidst. Hvilket er prisværdigt i sig selv.

Rasmus Seneberg Nielsen
Rasmus Seneberg Nielsenhat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Jahren
👍Lesenswert
💡Viel gelernt
🎯Lesenswert
🚀Unweglegbar

Rigeligt stof til eftertanke.

Lea Lykke Andersen
Lea Lykke Andersenhat einen Ersteindruck geteiltvor 3 Jahren
💡Viel gelernt
🎯Lesenswert
🚀Unweglegbar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️▫️

Zitate

Lisbeth Amdi Nielsen
Lisbeth Amdi Nielsenhat Zitat gemachtvor 6 Monaten
Jeg har aldrig kunnet lade være med at blande mig og give udtryk for mine meninger i det samfund, som jeg lever i, og som jeg i vid udstrækning skylder for det liv, der beriger mig, mine nærmeste og ikke mindst de danske medarbejdere, som jeg er leder for.
Susan Rønning
Susan Rønninghat Zitat gemachtvor 2 Jahren
og dykke dybt i Thales fra Milets, Sokrates’ og Platons tænkning. At forsøge at forstå, hvorfor Aristoteles var den første til at formulere et sammenhængende filosofisk system. At afprøve Augustins gudsbevis. At læse Montaigne og Bacon parallelt for at finde ud af, om jeg var enig med min far i, at Montaigne var den største humanistiske filosof af dem alle.
Og jeg ønsker for ethvert ungt menneske, men i særdeleshed dem, der går rundt med aspirationen om at ville lede andre mennesker, at de må have det privilegium eller den nødvendige tålmodighed
Marie Raabjerg Mathiasen
Marie Raabjerg Mathiasenhat Zitat gemachtvor 2 Jahren
Hvis det ikke sker, skal de være parate til at gå tilsvarende ned i løn. Alternativet er, at de må opsiges.

In Regalen

Morten Albæk, Maxkaiser
Maxkaiser
Morten Albæk
  • 4
  • 8
Morten Albæk, Kristina Thøgersen Olesen
Kristina Thøgersen Olesen
Morten Albæk
  • 3
  • 4
And - personal development, Diana Møller Gøtze Kjærnø
Diana Møller Gøtze Kjærnø
And - personal development
  • 50
  • 3
Morten Albæk, Michael
Michael
Morten Albæk
  • 2
  • 3
Vil læse, Andreas Wolff Fries
Andreas Wolff Fries
Vil læse
  • 43
  • 2
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)