Joan Ørting

Elsk dig selv og bliv elsket

In App anhören
Tør du stå i dit eget lys?

De fleste af os nedbryder os selv hver dag med tanker som fx: "Jeg er ikke god nok, jeg er ikke klog nok, jeg er ikke smuk nok, jeg er for tyk," vi bliver vores egen største kritiker og bruger al for meget tid på at slå os selv oven i hovedet, med alt det vi ikke er og kan. Men tankerne er ikke sande. De kommer fra vores barndom og forfølger os hele livet, hvis vi ikke stopper dem.

Hele livet igennem skal du være sammen med dig selv, så hvorfor ikke være din mest trofaste og kærligste ven? Ægte kærlighed kommer nemlig indefra. Når du opbygger et varmt og levende kærlighedsforhold til dig selv, vil du opleve hvor megen kærlighed, der pludselig kommer til dig udefra.

Vi er kærlighed!

Joan Ørting fortæller, hvordan du bliver bedre til at vise medfølelse for dig selv. Du lærer, hvordan du omfavner dig selv, så du kommer igennem livets svære udfordringer på en positiv måde. Din indre kritiker bliver manet i jorden, så du kan stå trygt og stærk i dit eget lys.

Joan Ørting går nye veje og sætter ord på alt det, der spænder ben for, at vi kan få et kærlighedsfyldt liv baseret på et stærkt og sundt selvværd.

Lydbogen er indlæst af Joan Ørting selv.
4:29:57

Andere Versionen

Elsk dig selv og bliv elsket, Joan Ørting

Ersteindruck

Tanya Stoltenborg Bentsen
Tanya Stoltenborg Bentsenhat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Jahren
🙈Hab ich nicht kapiert

Jeg er ikke fan af Joan Ørting... men jeg gav hende en chance. Måske det havde været bedre hvis ikke det var hende selv som var oplæser. Men jeg gav op efter 1,5 time. Kan ellers rigtig godt lide bøger om personlig udvikling.

Kenni Sønder Thaurich
Kenni Sønder Thaurichhat einen Ersteindruck geteiltvor 17 Tagen
👍Lesenswert
💡Viel gelernt
🚀Unweglegbar

Super god bog, jeg føler jeg oplever tingene anderledes efter denne bog , tak joan❤

Michael Sander Andersen
Michael Sander Andersenhat einen Ersteindruck geteiltletzten Monat
👍Lesenswert

Brugbart øjeblikkeligt

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Elsk dig selv og bliv elsket, Joan Ørting
Elsk dig selv og bliv elsket
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)