Tor Nørretranders

Mærk Verden

In App anhören
Mærk Verden beretter om en række overraskende videnskabelige opdagelser, der anfægter vante forestillinger om bevidsthed, information og civilisation. I en stort anlagt fortælling bringes videnskaben i kontakt med erfaringer fra hverdagens verden. Forfatteren og videnskabsjournalisten Tor Nørretranders præsenterer en udfordrende sammentænkning af skelsættende nybrud i naturvidenskabens billede af verden og et tankevækkende bud på hvad det vil sige at være menneske.

Som et supplement til lydbogen kan bogens mange billeder og illustrationer findes på www.gyldendal.dk/artikler/maerkverden.
16:19:59
Verlag
Gyldendal

Andere Versionen

Mærk Verden, Tor Nørretranders

Ersteindruck

Dennis Nielsen
Dennis Nielsenhat einen Ersteindruck geteiltvor 4 Monaten
👍Lesenswert
💡Viel gelernt
🎯Lesenswert

En fascinerende beskrivelse af menneskets bevidsthed gennem en lang række forskningsområder inden for videnskaben. På overfladen er udgangspunktet i høj grad naturvidenskabeligt, men mod slutningen nærmer den sig elementer af 80’ernes new age-filosofi udsat for kaosteori, termodynamik og informationsteori.

Lars Hedelbo
Lars Hedelbohat einen Ersteindruck geteiltvor 4 Monaten
👎Zum Vergessen
🙈Hab ich nicht kapiert

Benedicte Møller
Benedicte Møllerhat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Jahren
👍Lesenswert
💡Viel gelernt

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Mærk Verden, Tor Nørretranders
Mærk Verden
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)