Glenn Greenwald

Overvåget - en insiderberetning om Edward Snowden, NSA og den amerikanske overvågningsstat

In App anhören
Hele historien om manden, der afslørede den amerikanske stats masseovervågningsprogram, der involverer it-giganter som Facebook, Google og Apple, og er blevet kaldt historiens hidtil største overvågningsskandale.

Glenn Greenwald, den undersøgende journalist der først bragte historien om Edward Snowden, NSA og USAs overvågninger af landets borgere i den engelske avis The Guardian, kommer nu med bogen, der gennemgår hele sagen om USA's massive overvågninger af både egne og udenlandske borgere – herunder den hemmelige overvågning af europæiske politikere. Udover at give overblik over og indblik i hele NSA-skandalen bringer bogen også nye oplysninger frem i lyset – oplysninger, som Edward Snowden eksklusivt har videregivet til Glenn Greenwald, blandt andet omkring omfanget af private virksomheders meddelagtighed i overvågningen.

Greenwald, der har dækket NSAs overvågninger og teleselskabernes rolle i over ti år, er den eneste journalist, der har modtaget samtlige af Snowdens dokumenter, som han løbende offentliggør i The Guardian.
9:12:06

Ersteindruck

Mads Transel
Mads Transelhat einen Ersteindruck geteiltvor 9 Monaten
👍Lesenswert
💡Viel gelernt
🎯Lesenswert
🚀Unweglegbar

Rigtig spændende bog, som dog falder i kvalitet med den sidste 3. del som en lang forklaring på de forskellige journalisters holdninger ud fra forfatterens synspunkt. Kan godt forstå han har behovet for at komme af med lidt luft, men det betyder samtidig at Snowden og hans videre færd træder i baggrunden. Absolut en bog, som skal læses/høres.... 👍🏻🥂👊🏻

M Og H Eriksen
M Og H Eriksenhat einen Ersteindruck geteiltvor 9 Monaten
👍Lesenswert
💡Viel gelernt
🎯Lesenswert

God og spændende - næsten thriller - i starten, men lidt mere tør og holdningspræget forelæsning i den sidste halvdel. Dog stadig stærkt anbefalelsesværdig.

Michella Petersen
Michella Petersenhat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Jahren
👍Lesenswert
💀Gruselig
💡Viel gelernt
🎯Lesenswert
🚀Unweglegbar

Goddamn fantastic I mesterværk, INTET mindre..
Enough Said..
PeaceNLove
MichellaTheGoddess

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Overvåget - en insiderberetning om Edward Snowden, NSA og den amerikanske overvågningsstat, Glenn Greenwald
Overvåget - en insiderberetning om Edward Snowden, NSA og den amerikanske overvågningsstat
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)