Maria Gerhardt

Transfervindue

In App anhören
Transfervindue er en utopisk fremstilling af Nordsjælland som et stort luksuriøst hospice. Alle går i hvidt. New age-nonner dyrker medicinsk cannabis på stranden. Internet og musik er forbudt, til gengæld kan man vinterbade med overlægen. Indimellem er der ætsende tilbageblik til livet som terminal kræftpatient, ellers slentrer vores hovedperson og hendes ven Mikkel rundt, taler om firserne og om, hvordan de gerne vil dø. Indimellem griner de, af de raskes fejl.

"Trehundrede og firs dage har jeg været her, det ved jeg, for jeg ridser streger i væggen til venstre for min madras. Jeg har to værelser og en væg med billeder af dem, jeg holder af. Jeg har en væg med billeder af dem, jeg har forladt. Jeg pakkede tyve kilo og ringede efter en vogn, da jeg mødte en gammel ven, der havde mødt dig. Han var egentlig gået forbi, men dvælede alligevel ved butiksdekorationer ved Illum og fulgte dig med øjnene ned ad Købmagergade. Han kunne ikke genkende dig, det sagde han, han holdt i min arm, og han talte stille: ”Sorgen har sat sig i hendes ansigt.”
1:16:07

Andere Versionen

Transfervindue, Maria Gerhardt

Ersteindruck

Ginie Finken
Ginie Finkenhat einen Ersteindruck geteiltletztes Jahr

Meget hurtig lydbog. handler om lægernes forskellige grunde til sygdom og til helbredelse og om folk man kenders reaktioner på det at der er sygdom i familien. folk man ikke ser mere.

lydbog juni 2017

Marie Bødtker
Marie Bødtkerhat einen Ersteindruck geteiltvor 5 Stunden
🎯Lesenswert
💧Schnulzig

Frederik Bach Jensen
Frederik Bach Jensenhat einen Ersteindruck geteiltletztes Jahr
💧Schnulzig

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Transfervindue, Maria Gerhardt
Transfervindue
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)