Peter Bastian

Altid allerede elsket

In App anhören
"Efter at Mesterlære udkom i 2011, er der sket mange afgørende ting i mit liv. Jeg kan se, hvordan forestillingen om det gode, det højere og den bedste udgave af mig selv har været en drivkraft, men også hvordan den forestilling har skabt fjendskab i mit eget liv.

Bogen handler om, hvordan jeg er kommet til forsoning med mig selv – fred i eget hus. Og om efter et langt liv at have fundet et nyt syn på kærlighed."

Peter Bastian

Den 20. marts 2017

Sådan skrev musikeren Peter Bastian, en uge før han døde efter flere års sygdom, 73 år gammel. Ordene faldt som en indledning til denne bog, der gengiver Bastians begejstring og forundring over at være nået frem til en tro på at være altid allerede elsket. Et tankevækkende indblik i et menneskes inderlige længsel efter kærlighed.

Bogen blev til ved en samtale på Arresødal Hospice, hvor forfatteren Tor Nørretranders var på besøg 11 dage før Peter Bastians død. De to venner talte sig gennem alt det, Peter Bastian havde på hjerte. En let redigeret båndudskrift blev til bogens tekst. Bogens billeder er udvalgt af Lars H.U.G. blandt tegninger og malerier udført af Peter Bastian gennem et langt liv.
3:25:57
Verlag
Gyldendal

Andere Versionen

Altid allerede elsket, Peter Bastian

Ersteindruck

Jesper Kjær
Jesper Kjærhat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Monaten

Mageløs, intet mindre.

Birthe Tamberg
Birthe Tamberghat einen Ersteindruck geteiltletztes Jahr

🇮🇪⚓️😃😃🚐Col🚶🏼🚶🏼

Daniel Tarp Danielsen
Daniel Tarp Danielsenhat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Jahren

Stærke og inspirerende ord fra et fantastisk menneske

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Altid allerede elsket, Peter Bastian
Altid allerede elsket
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)