Walter Isaacson

Steve Jobs

In App anhören
Steve Jobs (1955-2011) har revolutioneret vores liv – fra den måde, vi hører musik, til den måde, vi kommunikerer. Han grundlagde som 21-årig Apple i sine forældres garage sammen med en ven, gjorde firmaet til en enorm succes, blev skubbet ud i 1985 og kom tilbage i 1997 for at gøre Apple til verdens mest værdifulde virksomhed.
STEVE JOBS er historien om, hvordan kombinationen af legende kreativitet og den nyeste teknologi har været drivkraften for et barn af 1960’ernes flippede Californien. Det er også historien om et modsætningsfyldt menneske, der formåede at forene teknologi med lsd, vegansk kost og meditation. Om en på én gang perfektionistisk og fandenivoldsk person, der både tryllebandt og tyranniserede sine omgivelser.   Walter Isaacson har talt med Steve Jobs’ familie, venner, fjender, konkurrenter og kolleger for at kunne skrive den definitive biografi. Jobs selv har for første gang stillet op og ladet sig interviewe mere end 40 gange til bogen. Men han har ikke forlangt indflydelse på indholdet. Som Jobs selv formulerede det: „Jeg har gjort mange ting, jeg ikke er stolt af (…) Men jeg har ikke nogen skeletter i skabet, som ikke må komme ud.“   Lydbogen er indlæst af Peter Carstens.   WALTER ISAACSON, f. 1952, er administrerende direktør for The Aspen Institute i Washington D.C. Han har tidligere været bestyrelsesformand for CNN og været ledende redaktør for Time Magazine. Han har udgivet biografier om Albert Einstein, Benjamin Franklin og Henry Kissinger.
25:31:12
Übersetzer
Jakob Levinsen

Andere Versionen

Steve Jobs, Walter Isaacson
Walter Isaacson
Steve Jobs
  • 602
  • 20
  • 4
  • 68
da
Bücher

Ersteindruck

Line Weise Tranberg
Line Weise Tranberghat einen Ersteindruck geteiltvor 10 Monaten
👍Lesenswert

Jeg er dybt fascineret og stor fan!
-Morten Weise

Anne Windfeld Pedersen
Anne Windfeld Pedersenhat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Jahren
🎯Lesenswert

Interessant bog om manden bag Apple. Værd at lytte til.

Dao Ho Tri
Dao Ho Trihat einen Ersteindruck geteiltvor 4 Monaten
👍Lesenswert

I do like his history

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Steve Jobs, Walter Isaacson
Steve Jobs
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)