Ulrik Wilbek

Gå forrest - om at lede andre og skabe vinderkultur

In App anhören
Ulrik Wilbek er blevet kåret som verdens bedste håndboldtræner, og fortæller i denne bog om, hvad der skal til for at skabe resultater sammen med andre mennesker. Hvad er det han gør for at flytte folk og få dem til at levere toppræstationer? For Wilbek handler det om at skabe en vinderkultur.
 
Som træner hverken kan eller må han score mål. Det skal spillerne gøre. Men han kan give dem de bedste rammer for at træffe beslutningerne på banen. Og her er filosofien, at man som leder får langt det bedste resultat, hvis man viser tillid, og hvis det er tilladt at begå fejl. Omvendt forventer han, at spillerne bidrager og tager ansvar, ikke bare for deres egen præstation, men for den kultur der er på holdet.
 
Det er lettere at fastholde en vinderkultur og troen på, at ’vi vinder hver gang’, når det går godt, men det er en langt større udfordring, når resultaterne udebliver, og vi møder modgang. Ifølge Ulrik Wilbek kræver det, at vi bevarer troen og aldrig opgiver håbet. Og det er til inspiration for alle, der skal lede og motivere andre, og som vil vide mere om, hvordan man opnår det bedste samarbejde med andre.
 
Bogen er en blanding af Wilbeks egne historier fra herrelandsholdet, den nyeste forskning om hjernen og motivation og hans erfaring med ledelse og møde med erhvervslivet.
5:08:16

Ersteindruck

Anette Drachmann Nielsen
Anette Drachmann Nielsenhat einen Ersteindruck geteiltvor 6 Monaten
👍Lesenswert
💡Viel gelernt
🎯Lesenswert
🚀Unweglegbar

Peter Thaagaard Andreasen
Peter Thaagaard Andreasenhat einen Ersteindruck geteiltvor 7 Monaten
👍Lesenswert

Klaus Purup
Klaus Puruphat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Jahren
👍Lesenswert

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Gå forrest - om at lede andre og skabe vinderkultur, Ulrik Wilbek
Gå forrest - om at lede andre og skabe vinderkultur
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)