Kyle Gray

Spørg dine engle

In App anhören
I Spørg dine engle guider det unge, charmerende medie Kyle Gray læseren til at få hjælp fra englene gennem bøn. Bøn er det øjeblik, vi kalder på hjælp – når vi ønsker forandring, har brug for et svar eller ligefrem et mirakel.

Mange mennesker tror i dag på engle, men ved ikke altid, hvordan de skal henvende sig til dem – eller hvilke engle, der kan hjælpe i specifikke situationer. Med hjertevarme og ud fra sin dybe personlige erfaring og indsigt introducerer Kyle Gray os for de vigtigste engle i englehierarkiet og giver specifikke instruktioner i, hvordan vi kan spørge dem om hjælp til hvad som helst – det være sig et bedre helbred, parforhold, økonomi eller succes i livets mange forhold.

Bogen er let læst og indeholder mange rørende personlige beretninger, fra både forfatteren og hans klienters liv, som vidner om bønnens kraft.

Bagerst i bogen findes en oversigt over bønner – fx hvilke der er gode at bruge i hverdagen eller om aftenen, inden vi lægger os til at sove, eller hvilke der kan bruges i forbindelse med livets større livs-processer og krisesituationer. Englene står klar til at hjælpe – vi skal bare spørge dem!
5:05:09
Übersetzer
Annette Leleur

Andere Versionen

Spørg dine engle, Kyle Gray
Kyle Gray
Spørg dine engle
  • 177
  • 173
  • 3
  • 44
da
Bücher

Ersteindruck

Randi Freja Nikolajsen
Randi Freja Nikolajsenhat einen Ersteindruck geteiltletztes Jahr
👍Lesenswert
💡Viel gelernt
🎯Lesenswert

Helt utrolig, åbenærligt skrevet på gribende måde. Vil høre den igen.

MORTEN KELSTRUP Christensen
MORTEN KELSTRUP Christensenhat einen Ersteindruck geteiltvor 9 Monaten
💡Viel gelernt

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Spørg dine engle, Kyle Gray
Spørg dine engle
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)