Urban Art

Urban Art
Urban Art
7Bücher252Follower
Izdavačku kuću Urban Art, osnovala je 2008. godine u Beogradu književnica Tamara Kučan. Urban art svoju delatnost usmerava na mlade ljude ili na obradu tema značajnih za mlade, dajući šansu domaćim autorima da pokažu svoj talanat i spisateljski potencijal. Teme zastupljene u našim izdanjima su najčešće teme o kojima društvo ćuti ili nedovoljno zna.
Urban Art
Urban Arthat ein Buch zum Regal hinzugefügtUrban Artvor 9 Monaten
Jana Petrov je sve samo ne tipična beogradska tinejdžerka. Ona je hrabra, drska, buntovna devojka koja može sve što zamisli. Nekada povučena, uzorna i stidljiva, Jana postaje glavna zvezda zabava, školskih tračeva i gradskih dešavanja. Za Janu, cilj ne bira sredstvo. A cilj je samo jedan — preboleti Stevana, koji je promenio njen život iz korena. Beograđanka je intrigantan i realističan roman o životu mladih u Beogradu posle ponoći, o tajnama i odrastanju tinejdzera u društvu zatrovanom pogrešnim idolima, o prvim ljubavima i rastancima, o pogrešnim izborima, o neprijatelju u ogledalu i pravim prijateljstvima, započetim u školskim klupama. Beograđanka je prvi roman Tamare Kučan objavljen 2008. godine. Pred vama je treće, dopunjeno izdanje.
Beograđanka, Tamara Kučan
Tamara Kučan
Beograđanka
 • 828
 • 42
 • 46
 • 30
sr
Bücher
Urban Art
Urban Arthat ein Buch zum Regal hinzugefügtUrban Artvor 9 Monaten
Snovi. Želje. Interes.
Marija može samo jednom da bira.
Kako odabrati kada je svaki izbor pogrešan, a ljubav samo dobar izgovor?
Surf je uzbudljiva i poučna priča o odrastanju mladih u Beogradu. Knjiga je dragoceno štivo kako za mlade, tako i za njihove roditelje.
Poput Skarlet iz „Prohujalo sa vihorom“, glavna junakinja Marija, vođena snovima o brilijantskoj budućnosti, doživljava uspone i padove, pokušavajući po svaku cenu da od života dograbi više. Ova nezaboravna i bezobrazno realna priča o sazrevanju učiniće da i sami osetite opasan i zavodljiv ukus zabranjenog.

Aleksandar Đuričić vodi čitaoca kroz priču o svojim junacima poput multimedijalnog majstora, kroz scene na izgled sasvim obične stvarnosti, slike koje nam se nižu svakog dana pred očima.
Drugo dopunjeno izdanje hit romana iz 2007. godine u kome možete pročitati šta se dogodilo sa glavnom junakinjom deset godina kasnije.
Ukoliko prvi put čitate, očekuje vas uzbudljiva i nezaboravna vožnja na talasu.
Urban Art
Urban Arthat ein Buch zum Regal hinzugefügtUrban Artletztes Jahr
Tri žene. Ona koju nije preboleo, ona koju nikada nije zavoleo i ona… Greška koja će mu promeniti život. Dva muškarca. Onaj bez koga nije mogla. Onaj sa kojim jedino može. Dve porodice. Dve tajne. Opsesija, bol, strast. Rešenje problema, problemi koji su jedino rešenje. Ljubav koja postaje mržnja. Mržnja koja postaje ljubav. Roman o bežanju od sopstvenog života.
Kapija, Tamara Kučan
Tamara Kučan
Kapija
 • 791
 • 587
 • 63
 • 40
sr
Bücher
Urban Art
Urban Arthat ein Buch zum Regal hinzugefügtUrban Artletztes Jahr
Biografski roman inspirisan životnom pričom autorkinog idola Kristijane Amanpur. Marjam napušta naizgled savršen život u Kanadi i odlazi u Sarajevo. Tu nalazi posao koji je ispunjava, iskrena prijateljstva, ljubav, sebe. Kada joj u 34. godini dijagnostikuju rak dojke, san o budućnosti postaće noćna mora.
Iako ovaj roman govori o borbi žene sa neprijateljem u grudima, rakom, ovo nije kancer dnevnik. Knjiga donosi poučnu priču o snovima drugačijim od okoline, o potrazi za identitetom i samoprihvatanjem. Autorka opisuje kako je svoj trenutni poraz pretvorila u životnu pobedu.
Urban Art
Urban Arthat ein Buch zum Regal hinzugefügtUrban Artvor 2 Jahren
,,Profajler" je roman koji vas vodi u samu srž ljudske duše i interneta, gde vladaju obmana, strah, tajne i duboki mrak. Glavna junakinja Marina je psihološkinja koja treba da izradi psihološki profil ozloglašenog hakera R. za kojim policija traga već godinu dana. Međutim, ovaj uzbudljiv posao probudiće neke demone iz prošlosti. Marina uspeva da sakrije svoje tajne, ali zbog ovog posla moraće da izabere da li da posluša pravdu i pobedi nepravdu, ili da posluša nepravdu i da pravda zauvek izgubi rat.
Profajler, Tamara Kučan
Tamara Kučan
Profajler
 • 1.8K
 • 973
 • 184
 • 118
sr
Bücher
Urban Art
Urban Arthat ein Buch zum Regal hinzugefügtUrban Artvor 2 Jahren
Postoji li grešna ljubav ili nam je svaki greh zbog ljubavi oprošten? Jana Petrov spremna je na sve ne bi li zadržala muškarca koga voli, ali… Dugo očekivani nastavak romana Zauvek i zasebna priča o odrastanju, bolima i greškama koje, ma koliko (po)grešne bile, učine nas boljim ljudima.
Oduvek, Tamara Kučan
Tamara Kučan
Oduvek
 • 925
 • 450
 • 68
 • 51
sr
Bücher
Urban Art
Urban Arthat ein Buch zum Regal hinzugefügtUrban Artvor 2 Jahren
Peščani sat je savremena priča o savremenim temama. Ovo je roman o luksuznom, glamuroznom i elitnom delu Beograda. Šta je zapravo elita i ko i šta su uzori mladim devojkama?
Da li novac merilo vrednosti? Kakav je svet elitne prostitucije? Šta sve znače džipovi, nakiti, bazeni, kože, jahte, kavijar, sjaj, glamur… Da li tu ima i ljubavi?
Peščani sat, Tamara Kučan
Tamara Kučan
Peščani sat
 • 1.3K
 • 596
 • 118
 • 69
sr
Bücher
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)