Eckhart Tolle

Eckhart Tolle német származású kanadai író, előadó, spirituális tanító, A most hatalma és az Új Föld című bestsellerek szerzője. 2008-ban a The New York Times egy cikkében a „nemzet legnépszerűbb spirituális tanítójaként” utaltak rá.

Németországban és Spanyolországban eltöltött, boldogtalan gyermekkora után Tolle fiatal, depressziós felnőttként Angliában élt, ahol – saját szavaival élve – egyfajta „belső átalakuláson” ment keresztül. Néhány évnyi, „a legnagyobb boldogság leírhatatlan állapotában eltöltött” hajléktalanság után vált spirituális tanítóvá. Később Észak-Amerikába költözött, ahol megírta első, 1997-ben publikált könyvét, A most hatalmát, mely 2000-ben felkerült a The New York Times Best Seller listára.

2009-re A most hatalma és az Új Föld három-, illetve ötmillió példányban fogyott el Észak-Amerikában. 2008-ban Tolle egy tízrészes webináriumban tűnt fel és szerepelt Oprah Winfrey beszélgetős műsorában is, melyet körülbelül 35 millió néző követett figyelemmel. Tolle könyvei és tanításai számos kommentárt váltottak ki újságírói és teológiai körökből. Saját bevallása szerint a szerző egy bizonyos vallással sem azonosul, de írásait a spirituális tanítások széles skálája inspirálta.

Ein Preis. Stapelweise Bücher.

Sie kaufen nicht bloß ein Buch, sondern eine komplette Bibliothek ... zum gleichen Preis!

Immer etwas zu lesen

Freunde, Redakteure und Experten helfen Ihnen, neue und interessante Bücher zu finden.

Immer und überall lesen

Ihr Smartphone haben Sie immer dabei, also auch Ihre Bücher, selbst wenn Sie offline sind.

Bookmate – eine App, die Lust auf Lesen macht
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)