Lene Hansson

Min hjertesag

In App anhören
Lene Hansson er en dynamo. En aktiv kvinde, der ikke bare taler om sund kost og livsstil, men som konsekvent selv udlever det gode liv med masser af vitaminer og motion. Derfor er det et chok for hende, da hun i efteråret 2009 bliver konstateret alvorligt syg – oven i købet i hjertet!

Lene er overbevist om, at kroppen udtrykker, hvad sindet undertrykker, og i et opgør med lægernes råd om operation kaster hun sig ud på en ensom mission for at helbrede sig selv. Skal det lykkes, må hun på en indre mental rejse tilbage i sit liv, konfrontere sin fortid og finde årsagen til, at hun har ondt i sit hjerte.

Tænk hvis alle dine problemer i virkeligheden var gaver, som du kunne bruge til at udvikle dig selv med og igennem dem finde ind til et meningsfuldt liv, der gør dig lykkelig og rask. Det er efter den devise, Lene Hansson lever sit liv i dag. Men så let har det ikke altid været.

Min hjertesag er Lene Hanssons dybt personlige og inspirerende fortælling om sit liv - og kampen for at blive rask.
7:09:55

Andere Versionen

Min hjertesag, Lene Hansson

Ersteindruck

Gitte Elisabeth Olsen
Gitte Elisabeth Olsenhat einen Ersteindruck geteiltletztes Jahr
👍Lesenswert
🎯Lesenswert
🚀Unweglegbar

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Min hjertesag, Lene Hansson
Min hjertesag
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)