Anne Knudsen

Her går det godt, send flere penge

In App anhören
På én gang veloplagt og køligt videnskabeligt beskriver og analyserer antropolog, dr.phil. Anne Knudsen danskernes adfærd og retter ikke mindst blikket mod vores nationale selvtilfredshed og negative syn på fremmede. Skarpt og ubehageligt præcist giver hun sit signalement af vores magelighed og manglende vilje til at påtage os ansvar - og af den intimisering og inderliggørelse af vores omgangsformer, der foregår i disse år, ikke mindst som følge af, at kvinderne og "de kvindelige værdier" vinder så stærkt frem i den offentlige sektor. "Det er forholdsvis sjældent her i sognet, at man får en så heftig debatbog i hånden og bagefter lukker den med følelsen af argumenteret sammenhæng i synspunkterne." - Information. "Det er nogle tankevækkende spørgsmålstegn - og provokerende udråbstegn - Anne Knudsen har sat ... Det er hele den demokratiske "Problemfamilien Danmark", den henvender sig til. Den laver virkelig rav i lykkesmedjen." - Jyllands-Posten.
3:02:06
Verlag
Gyldendal

Andere Versionen

Ersteindruck

Cæcilie Neumann
Cæcilie Neumannhat einen Ersteindruck geteiltvor 6 Monaten
👎Zum Vergessen

Alt for meget lommefilosofi og holdningsfokus. Hun kommer med mange beskrivelser af samfund, økonomi, køn, identitet og samliv, men ingen henvisninger til konkret forskning på området, blot hendes egne antagelser. Læste den hele, i håb om at der ville komme mere substans i hendes argumentation, men den fortsætter bare i uunderbyggede personlige iagttagelser.

Thomas Press
Thomas Presshat einen Ersteindruck geteiltvor 6 Monaten
👍Lesenswert

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Her går det godt, send flere penge, Anne Knudsen
Her går det godt, send flere penge
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)