Morten Münster

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

In App anhören
Barack Obama brugte det som sin hemmelige konkurrencefordel til at vinde to valg. Virksomheder som Google, Amazon og Novo Nordisk bruger det til at skabe innovation, øge compliance, forbedre arbejdsmiljøet og sælge flere produkter. Og succesfulde ledergrupper i C20-indekset er begyndt at bruge det som deres foretrukne strategiske greb.

Men hvad er det for en indsigt, der her er tale om? Svaret er adfærdsdesign. Mennesker i den virkelige verden opfører sig nemlig ikke som de mennesker, vi bygger vores alle vore sædvanlige strategier til. Faktisk modarbejder vi menneskets biologi og psykologi, når vi insisterer på, at gode argumenter, brændende platforme, klassisk change management, pjecer, kampagner og fællesmøder er vejen frem.

Obama, Google og alle de andre har i stedet anvendt en evidensbaseret tilgang til at ændre adfærd, og når du har læst Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, kan du også gøre den til din. I bogen omsætter Morten Münster de seneste 40 års forskning i menneskers adfærd til en lettilgængelig metode i fire trin – en helt konkret håndsrækning til alle ledere og medarbejdere, som sulter efter alternativer til de gængse virkemidler.
7:29:04

Andere Versionen

Ersteindruck

Elite Revision v/Christian Borup Arnø
Elite Revision v/Christian Borup Arnøhat einen Ersteindruck geteiltvor 7 Monaten
👍Lesenswert
💡Viel gelernt
😄LOLZ

God lærerig introduktion til adfærdsdesign som kan bruges på alle ledelsesniveauer i alle typer af virksomheder. Yderst inspirerende!

mnt
mnthat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Jahren
💩Totaler Müll
🙈Hab ich nicht kapiert

To, og i(^^)uuå efter iæ l

Kenneth Stiager Hvorslev Mortensen
Kenneth Stiager Hvorslev Mortensenhat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Jahren
💡Viel gelernt

Relevant, informativ og underholdende !

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, Morten Münster
Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)