Lise Lotte Frederiksen

Søren Kierkegaard - en vandring i filosoffens univers

In App anhören
Tag med på en rundtur i Søren Kierkegaards univers!

Lise Lotte Frederiksen giver en personlig introduktion til Søren Kierkegaards liv og værker. Lise Lotte Frederiksen fortæller om Kierkegaards opvækst i 1800-tallets København og om hans stærke tilknytning til byen og dens folk. Hun fortæller endvidere om hans værker og tankesæt, som det ses i blandt andet "Enten-Eller" og "Begrebet Angest".

Lise Lotte Frederiksen kommer også med sit bud på, hvor en nutidig Kierkegaard-interesseret skal læse, og hvad vi kan bruge Søren Kierkegaard til i dag.

Læs mere på www.peter-og-ping.dk\n\nSAGA TALKS er lydbøger på en ny måde. Serien indeholder forfatterinterviews, foredrag og andre lydfortællinger.

LISE LOTTE FREDERIKSEN er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab. Hun har undervist det meste af sit liv, men har de sidste fem år primært holdt foredrag om litteratur og gået litterære byvandringer i europæiske byer.nnHun ser først og fremmest sig selv som formidler og har en stor kærlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.
0:40:11

Ersteindruck

Lydia Thimm Kaysø
Lydia Thimm Kaysøhat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Monaten
👍Lesenswert
🎯Lesenswert

Dejligt med lydbøger, hvor Lise Lotte giver god mening ved sin viden om vore forskellige forfattere. Atter tak for denne indsigtsfuldhed, som en stor berigelse

Malene Melgaard
Malene Melgaardhat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Jahren

Spændende bog om Kierkegaard fortalt på en folkelig måde.

Cecilie Evelyn Meyer
Cecilie Evelyn Meyer hat einen Ersteindruck geteiltvor 11 Tagen
👍Lesenswert

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Søren Kierkegaard - en vandring i filosoffens univers, Lise Lotte Frederiksen
Søren Kierkegaard - en vandring i filosoffens univers
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)