Robert Ludlum

Prometheussammensværgelsen

In App anhören
Nicholas Bryson bliver efter fem års fredelig tilværelse som lærer i Pennsylvania bedt om at genoptage sit gamle liv som topagent af direktøren for CIA.

Nicholas var i sin tid ansat i en hemmelig organisation, der kalder sig Direktoratet, og arbejdede her sammen med sin kone, der nu har forladt ham og er sporløst forsvundet. Direktoratet er i virkeligheden en russisk spionorganisation, og det er ikke svært for CIA-direktøren at rekruttere Nicholas til at prøve at afsløre den, for han føler sig i den grad udnyttet.

Efter at have tilbragt mange år på sidelinjen er hans agentevner imidlertid noget rustne, hans kontakter er mildest talt upålidelige, hans instinkter er usikre, og han aner faktisk ikke, hvem han kan stole på.

Han bliver drevet frem af en ubændig hævntrang, fordi han føler, at hans gamle liv har været én stor løgn. Han vil prøve at konfrontere sin fortid, men det han opdager, er meget værre end han overhovedet har troet muligt…

Action i højeste potens med det ene spændingsfyldte klimaks efter det andet.

Lydbogen er indlæst af Fjord Trier Hansen.
18:49:55
Übersetzer
Hans Hansen

Ersteindruck

Carsten Helledie
Carsten Hellediehat einen Ersteindruck geteiltvor 4 Tagen
👍Lesenswert

Bo Kristian Jeppesen
Bo Kristian Jeppesenhat einen Ersteindruck geteiltvor 8 Monaten
👍Lesenswert

Kim Johansen
Kim Johansenhat einen Ersteindruck geteiltvor 9 Monaten
👍Lesenswert

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Prometheussammensværgelsen, Robert Ludlum
Prometheussammensværgelsen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)