Paulo Coelho

Alkymisten

In App anhören
Kun en sjælden gang bliver der udgivet en bog der kan forandre læserens liv. Paulo Coelhos Alkymisten er sådan en bog. Med mere end 37 millioner solgte eksemplarer over hele verden er bogen allerede en moderne klassiker.

Alkymisten er den magiske historie om Santiago, en andalusisk fårehyrde der følger sin drøm om at finde en af verdens rigeste skatte. Fra sit hjem i Spanien rejser han til markederne i Tanger, Egyptens ørken og et skæbnesvangert møde med Alkymisten. Historien om de skatte Santiago finder på sin vej, lærer os den vigtigste af alle visdomme: Lyt til dit hjerte, forstå tegnene og frem for alt, følg dine drømme.

”Alkymisten” er en af vor tids mest solgte bøger, oversat til 55 sprog og udgivet i mere end 156 lande. Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for ”Alkymisten”, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedst-sælgende bøger, hvilket har givet Coelho ´prisen´ i Guinness´ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydelsesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).Pressen skrev:”En velsmagende gryderet af visdom, eventyr og historie”

★★★★★ Din boganmelder”Ren magi!”

★★★★★ Livet i dukkehuset”En enestående og livsbekræftende historie”

♥♥♥♥♥ Wondrous Bibliophile”Lever op til alle de rosende ord”

★★★★ Flyv med mig


4:07:11

Ersteindruck

Henrik Jappe
Henrik Jappehat einen Ersteindruck geteiltvor 2 Monaten
👍Lesenswert

Virkelig en inspirerede og betagende bog. Giver mange eftertanker

Jens Henrik Bie Lillethorup
Jens Henrik Bie Lillethoruphat einen Ersteindruck geteiltvor 9 Monaten
👍Lesenswert
💡Viel gelernt
🎯Lesenswert

Vi ved via intuitionen hvilket betyder i livet, nogen gange har vi behov for inspiration til at finde os selv i en travl hverdag, denne bog har mange gode elementer og giver gode og nye muligheder i hverdagen for at finde sig selv og tilbage til sin vej.

Mette Andersen ApS
Mette Andersen ApShat einen Ersteindruck geteiltletztes Jahr
👍Lesenswert
💡Viel gelernt
🚀Unweglegbar

Fantastisk dejlig fortælling kombineret med læren om livsindstilling

App öffnen & anhören

Bookmate bietet ab sofort auch Audiobücher an! Wir haben jede Menge auf Lager, doch zurzeit können Sie diese Inhalte nur auf Ihrem Smartphone oder Tablet per App hören.

Alkymisten, Paulo Coelho
Alkymisten
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Ziehen Sie Ihre Dateien herüber (nicht mehr als fünf auf einmal)